miercuri, 7 mai 2014

Uleiurile Esentiale - importanta

Credeti ca al nostru corp functioneaza doar dupa legi mecaniciste, de tipul STIMUL - RASPUNS?
Ca orice disfunctie poate sa fie rezolvata doar modificand niste parametrii, cum presupune medicina clasica?
Mecanicismul, tot ce se incadreaza in mod absolut in paradigma Cauza-Efect, toate afirmatiile facute de cercetatori din orice domeniu ar fi, sunt bazate doar pe acele fapte clare pe care le pot observa acei cercetatorii. Daca ei nu percep anumite evenimente, inseamna ca ele nu sunt luate in calcul, atunci cand  studiile sunt prezentate publicului. Cand te duci la doctor si iti spune clar pentru problema asta pe care o ai, trebuie sa faci asta, el opereaza dintr-o paradigma de lucru. Adica, este mai usor pentru el sa vada corpul uman doar ca si un mecanism, fiindca este ceva masurabil.

Desi numeroase studii stiintifice au aratat ca corpul nostru este si un sistem energetic, din moment ce nu exista inca aparate de masura care sa satisfaca criteriile noastre privind ce inseamna o masuratoare adecvata (cifre, rapoarte, scala de masura, etc), cei mai multi cercetatori sau persoane cu orientare analitica, tind sa desconsidere doveziile care arata faptul ca corpul nostru este un sistem energetic interconectat cu tot ceea ce exista in jur.

Ceea ce vrem sa va prezentam noi sunt Uleiurile Esentiale, care pe langa ca pot fi folosite in mod mecanicist (am problema de sanatate X, folosesc uleiul Y), ele actioneaza si la nivel energetic. Pentru cei care nu inteleg cuvantul energetic, ganditi-va ca al nostru corp are o energie vitala. Ce face inima sa bata si sa trimita sange la celule? Exista o energie care sustine corpul nostru fizic. Iar plantele din uleiurile esentiale, la fel au o anumita energie care actioneaza asupra noastra.

Deci vedeti, nu exista nici o contradictie intre abordarea Mecanicista si cea Energetica. Ambele sunt adevarate simultan, dar la 2 nivele de perceptie. Scriem aceasta introducere care poate parea filozofica pentru ca toate lumea sa inteleaga exact de ce au o asemenea putere plantele. Si nu este vorba de homeopatie, ci de a beneficia de intreaga eficienta a plantelor. Uleiurile esentiale sunt FOARTE concentrate.

Sa luam un exemplu. Uleiul de cedru. El actioneaza împotriva tuberculozei, bronşitei, infecţiilor urinare, foatre benefic problemelor pielii, cum ar fi acneea şi psoriazisul și reduce rigidizarea pereților arterelor. De asemenea, ajută la stimularea glandei pineale, care produce melatonina, un hormon antioxidant asociat cu somnul profund. La nivel energetic, intareste energia plamanilor, care reprezinta poarta noastra catre exterior. Luand aer, luam de fapt si CHI (prana, energie) din atmosfera.

Pe link-ul urmator: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2014/02/30-uleiuri-esentiale-young-living.html gasiti o lista cu 30 de uleiuri si preturi de la firma Young Living, fiecare ulei avand diferite proprietati. Ele sunt disponibile sa fie cumparate. Noi va incurajam sa folositi uleiuri si sa vedeti ce efecte au.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu