miercuri, 2 octombrie 2013

Renasterea Colectiva a Iubirii si Informatiei


   
Cartea este scrisă în format de întrebări – răspunsuri, având intenţia clară ca persoanele care citesc acest material să fie ajutate cu adevărat, reducând confuzia care există în viaţa noastră. Scriitorul a răspuns la întrebări într-un mod cât mai la obiect posibil, abordând diferite teme care au într-adevăr miză şi nu sunt simple speculaţii.
Primul capitol este o analiză clară şi directă a situaţiei din prezent, în ceea ce priveşte sistemul economic, politic, financiar, prezentând mecanismul manipulativ prin care se devalorizează moneda prin anumite taxe ilegale. Acest capitol este un duş rece, necesar pentru a întelege cu adevărat ce se întâmplă în momentul de faţă.
În al doilea capitol scritorul vorbeşte din experienţă proprie, despre ce înseamnă cu adevărat să îţi urmezi pasiunea şi să mergi cu entuziasmul tău, urmând Calea Minimei rezistenţe. Sunt oferite şi câteva exerciţii practice, pentru ca voi să avansaţi mai rapid, înspre a face ceea vă doriţi să faceţi.
Al treilea capitol arată cât mai exact posibil maniera în care noi ne creăm realitatea, în fiecare moment, dar şi relaţia dintre mintea superioară, mintea fizică şi creierul fizic. Sunt oferite exemple şi tehnici prin care noi să devenim un canal mai bun, pentru ca toată inspiraţia, creativitatea şi informaţiile primite de la mintea superioară să se manifeste mai des în viaţa noastră
În al patrulea capitol, inima iese la suprafaţă într-un mod creativ, prin cuvinte care surprinzătoare. Se vorbeşte despre importanţa şi puterea inimii ca şi organ energetic, care este mai puternic de 10.000 de ori decât creierul. Calea evoluţiei personale, este de a iubi mai mult şi a fi persoane mai bune.
Al cincilea capitol este o explorare a unei zone mai poate mai puţin cunoscute, vorbind despre acele persoane numite până acum “cei răi”, care urmăresc să controleze, să domine şi să manipuleze. În acest capitol, scriitorul oferă o perspectivă metafizică privind motivaţia şi modul de acţiune al acestor fiinţe, pentru ca noi să putem vedea şi partea negativă.  
După acest capitol, vom vorbi despre sisteme alternative, ce se poate face practic pentru a crea o nouă lume în care există abundenţă şi o distribuţie corectă a resurselor. Se prezintă câteva soluţii, unele dintre ele testate şi aici în România. Acest capitol şi toate capitolele din carte sunt scrise la obiect, fără a divaga în lucruri care nu sunt de folos.
În cel de-al şaptelea capitol, vom vorbi despre ce înseamnă Puterea Personală, cum o putem lua înapoi de la un partener abuziv de exemplu (şi nu numai de la un partener), prin afirmaţii şi asumarea suveranităţii noastre. Se oferă afirmaţii clare şi puternice, care deblochează Puterea pe care ne-am refuzat-o.
În cel de-al optulea capitol sunt oferite informaţii şi exerciţii care ne ajuta să ştim ce sunt visele, ce se întâmplă mai exact în meditaţie şi este prezentat sistemul de chakre dintr-o perspectivă creativă.
Capitolul nouă este o descriere a ceea ce se întâmplă sau se va întâmpla în noul Ciclu de 25.000 ani în care am intrat, odată cu trecerea de 2012. Sunt oferite foarte multe informaţii, unele suprinzătoare prin implicaţiile lor.
Nu am vrea cu toţii să avem relaţii frumoase şi iluminate? Dar ce înseamnă astfel de relaţii? În capitolul zece veţi descoperi câteva lucruri pe care sigur le cunoaşteţi, dar poate vi le veţi reaminti mai bine citind informaţia. Prea des într-o relaţie (în special în relaţia cu partenerul), uităm de echilibrul pe care susţinem că îl avem, ieşind la iveală toate lucrurile nerezolvate în noi.
Ce ne împiedică să trăim realitatea pe care o dorim? Convingerile limitative. Despre ele va fi următorul capitol. Împreună vom depăşi tot ce nu funcţionează în viaţa noastră, începând cu Convingerea că acele convingeri negative pe care le avem, sunt mai puternice decât cele pozitive.
În ultimul capitol scriitorul a răspuns la întrebările voastre vorbind despre vegetarianism, căsătorie, vaccinuri şi alte teme actuale.
Vă invităm să exploraţi această carte, foarte interesantă, nouă şi practică prin implicaţiile sale.
CUPRINS
INTRODUCERE……………………………………..pag. 5
CAPITOLUL 1: O ANALIZĂ A REALITĂŢII………….… pag. 8
CAPITOLUL 2: A ÎŢI URMA PASIUNEA…………………pag. 27
CAPITOLUL 3: MECANISMUL REALITĂŢII NOASTRE ŞI  MULTI-MINTEA ……………………..pag. 37
CAPITOLUL 4: IUBIREA ŞI MINTEA FIZICĂ……..………..pag. 57
CAPITOLUL 5: CALEA CONTRACŢIEI……………………..pag. 55
CAPITOLUL 6: SISTEME FREE MARKET ŞI ENERGIA LIBERĂ 
………………………………………..pag. 77
CAPITOLUL 7: PUTEREA PERSONALĂ…………………pag. 93
CAPITOLUL 8: SOMNUL, VISELE ŞI MEDITAŢIA…………….pag. 107
CAPITOLUL 9: DESPRE 2012 ŞI NOUL CICLU………………pag. 117
CAPITOLUL 10: RELAŢIILE ILUMINATE……………………pag. 136
CAPITOLUL 11: CONVINGERILE LIMITATIVE……………..pag. 149
CAPITOLUL 12: ÎNTREBĂRI PRIMITE DE LA CITITORI………pag. 158

Cartea poate fi cumparata atat in format pdf cat si fizic de aici.