joi, 30 octombrie 2014

Sesiuni de vindecare cu aparatul LUVIOM

Efectele acestui tratament in aparenta foarte simplu, nu sunt de neglijat. Lumina ajunge la celule si sunt activate procesele de regenerare celulara, crescand absorbtia de oxigen in tesuturi. Celulale bolnave sunt readuse la stadiul de celule sanatoase. Acest lucru este posibil deoarece aparatul emite o frecventa luminoasa benefica pentru corpul uman. Frecventa a fost determinata prin teste succesive timp de 4 ani de zile. Lumina exercita si o influenta nemijlocita asupra terminatiilor nervoase si asupra sistemului nervos. Acest tratament determina modificari la diferite niveluri ale organismului uman, la orice varsta. In plus, influenteaza benefic sistemul imunitar.
Tratamentul cu lumina polarizata se poate folosi complementar cu cel de kinetoterapie in afectiuni ale coloanei vertebrale si ale sistemului osos. Pregatirea necesara presupune corectarea pozitiei, mai ales la varstnici. De asemenea, el inlatura stress-ul si grijile, eliberand nevoia noastra de a stii cum se vor intampla lucrurile. Acest lucru este posibil fiindca odata ce celulele noastre primesc informatia potrivita, ele functioneaza in mod optim, ajutandu-ne pe noi sa fim mai optimisti si pozitivi.

Informatii complete despre sistemul LUVIOM gasiti pe link-ul de mai jos, iar noi facem aceste sesiuni cu aparatul in Timisoara la cabinetul nostru, sau prin internet pe skype.

va asteptam, Luviom - tehnologie a luminii
http://www.puterea-creatiei.ro/produs/sesiuni-de-vindecare-cu-aparatul-luviom/?afiliati=27